Seminar v Strunjanu 2022

Med 25.2. in 27.2.2022 je v Strunjanu potekal zimski seminar MDNS Nova Gorica.

Vodstvo društva se je zbralo že dan prej, in sicer v četrtek 24.2.2022 ter začelo s pripravami vsega potrebnega za tekoč potek dela na seminarju.
V petek popoldne so se jim pridružili še sodniki, ki so najprej na igišču z umetno travo v Izoli opravili fizično testiranje, zatem pa še preverjanje iz poznavanja PNI in video test.

V soboto dopoldne se je seminar nadeljeval z delom na igrišču pod vodstvom mednarodnega sodnika Mateja Juga, temu pa je sledilo še predavanje in ogled posnetkov na temo “Offside” pod vodstvom Uroša Bense.
V popoldanskem času se je program seminarja nadeljeval z delom po skupinah, kjer so sodniki obdelali teme “Resni prekrški, brezobzirna igra”, “Odločitve v kazenskem prostoru” in “Sodelovanje sodniške ekipe”. Temu je sledila še predstavitev navodil vodje tekmovanja pri MNZ Gorica Nejca Jelena.

Zadnji dan so sodniki nadeljevali z delom po skupinah in skupaj obdelali temo “Igra z roko”.
Seminar se je zaključil v nedeljo dopoldne s podajo navodil pred začetkom prvenstva s strani predsednika društva Boruta Kopača, ki je zatem podelil še grbe novim članom – Žigi, Ediju in Šejli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X