Tečaj za nove sodnike

Ali se sprašuješ kako je voditi nogometno igro? Ali enostavno iščeš hobi, kjer boš z nogometom povezan? Morda želiš le enostavno izvedeti kako je objektivno presojati situacije na igrišču pod pritiski posameznih klubov, navijačev, javnosti? Nisi edini oziroma edina. Vedno več je ljudi, ki se vključujejo v nogomet kot sodniki oz sodnice.

V kolikor želiš postati kvalificiran sodnik oziroma sodnica tudi ti, moraš opraviti tečaj za nogometnega sodnika. Da postaneš nogometni sodnik oziroma nogometna sodnica, moraš imeti vsaj 15 let. Če prihajaš iz Severne Primorske ne zamudi tečaja za nove nogometnega sodnike in sodnice v mestu vrtnic.

Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Nova Gorica v torek 26. septembra 2023 organizira tečaj za potencialne nove sodnike. Dobrodošli so vsi kandidati in kandidatke, ki imajo strast do nogometne igre, želijo uveljavljati Pravila nogometne igre in objektivno presojati situacije na nogometnih igriščih.

Za vse dodatne informacije in podrobnosti glede prijave pokliči na 041-690-187 (Borut) ali se prijavi preko e-maila: mdns.novagorica@gmail.com.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X